DE RATTENVANGER VAN ANTWERPEN

Descroes is sterk verankerd in de Antwerpse haven en de ruime omgeving van Antwerpen. Wij zijn een familiaal bedrijf met 75 jaar ervaring en kennis voor het ontsmetten en behandelen van schepen in de haven van Antwerpen, onze wereldhaven waar goederen toestromen vanuit heel de wereld. Daarbij hoort alle relevante problematiek van ongedierte en gevaarlijke gassen. Je kunt ons gerust de rattenvanger van Antwerpen noemen, we zorgen voor blijvende resultaten en een veilige en gezonde omgeving, ook voor particuliere gebouwen. Reken op onze expertise.

Klantentevredenheid is onze leidraad

Wij dragen klantentevredenheid hoog in het vaandel. Ons familiaal bedrijf bestaat uit een gedreven team dat klanten helpt en zorgt voor oplossingen voor specifieke problemen, van gevaarlijke gassen tot ongedierte. Wij gaan tot het uiterste voor een blijvend resultaat en jouw tevredenheid.

Onze referenties spreken boekdelen

Descroes krijgt het vertrouwen van de beste bedrijven, vele overheden en particulieren. Wij zijn trots op onze referenties, zij bevestigen onze professionele aanpak met resultaten die tellen, dat spreekt voor zich. Je wilt onze referenties kennen? Je kunt ze bij ons heel eenvoudig opvragen.

MEER WETEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Switch The Language