Overige

De 4 O’s van Descroes

Contacteer ons

Als specialist in pest control service wordt Descroes door zowel particuliere klanten als bedrijven en overheden ingeschakeld voor een vlekkeloos resultaat.

Ontruimen en Opkuis

Onze specialisten worden ingezet voor heel uiteenlopende vraagstukken. Enkele voorbeelden zijn het ontruimen en de opkuis van woningen van overleden mensen met een verzamelwoede of onbewoonde panden waar nog heel wat rommel staat die verwijderd moet worden.

Ontsmetten en Ontgeuren

Het parket of de onderzoeksrechter doet na afloop van zijn onderzoek op de plaats van misdaad een beroep op Descroes om met een gespecialiseerde aanpak de plaats van misdaad te ontsmetten en te ontgeuren. Deze Crime Scene cleaning gebeurt met complexe producten die door ons professioneel team gebruikt worden voor een optimaal resultaat. Ook bij natuurlijk overlijden staan we klaar met onze diensten voor ontsmetten en ontgeuren.

Skin care

Handen en huid moeten een heel leven mee en vragen daarom om goede verzorging. Descroes is trotse vertegenwoordiger van de hand en huidverzorgingslijn van Peter Greven Physioderm. Een toonaangevende Duitse fabrikant van producten voor de bescherming, reiniging, verzorging en desinfectie van de huid. Het bedrijf biedt topkwaliteit, milieuvriendelijke cosmetica met hoogwaardige ingrediënten. Zo is er de Lindesa handcrème van Peter Greven Physioderm, gemaakt op basis van natuurlijke bijenwas. Perfect om de hand en huid te beschermen, reinigen, verzorgen en desinfecteren. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen of om te bestellen.

COVID ontsmettingen

Het risico op besmetting met het coronavirus is reëel in bedrijven en andere plaatsen waar mensen samenkomen. Met een interventie van ons ontsmettingsteam bent u zeker van een efficiënte oplossing. We maken al uw ruimtes virusvrij door ze doorgedreven te ontsmetten en te reinigen tot in de kleinste details. Maak gerust een afspraak en kies voor 100% hygiëne.