Effectief, duurzaam, voordelig en snel

Lage druk CO2-behandeling®

Contacteer ons

Met onze onlangs gepatenteerde Lage drukbehandeling in combinatie met CO2 zijn wij toonaangevend op het vlak van Pest Control. Middels deze unieke methode kunnen we uw goederen vrijwaren van levende insecten in alle stadia, zonder het gebruik van biociden. Onze speciaal ingerichte klimaatkamers beschikken over warmtebronnen die de temperatuur tot 30°C verhoogt, waardoor insecten op hun actiefst zijn. Vervolgens wordt de aanwezige zuurstof en stikstof aanzienlijk teruggedrongen en vervangen door Koolstofdioxide. Deze behandelmethode is zeer geschikt voor toepassing op (biologische) food, feed en commodity’s.

Soft commodity’s

Descroes behandelt hoofdzakelijk soft commodity’s, zoals onder andere voorraden van rijst, granen, cacao, koffie, droge voedingsmiddelen en onverwerkt voedsel die zijn opgeslagen in op- en overslag locaties, in warehouses, silo’s, gebouwen en andere objecten.

In-house concept
Heeft u een grote voorraad met een snelle behandeldoorloop? Descroes kan in samenwerking met u een volledig op-maat-gemaakte behandelkamer op uw eigen locatie bouwen inclusief onze unieke behandeltoepassing, volledig gemonitord en bedient door onze specialisten op afstand. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

TÜV Nord behandeling

Doordat onze unieke behandelcombinatie en onze klimaatkamers TÜV Nord gecertificeerd zijn, is onze Lage zuurstofbehandeling ook geschikt voor goederen in de biologische keten. Na correcte afhandeling, krijgt u van ons een bio behandelingscertificaat .

VIDEO

Bekijk hier de werking van onze lage druk CO2-behandeling®

VIDEO

Download hier onze brochure

Brochure