BMSB België

BMSB seizoen 2023-2024 van 1 september 2023 tot en met 30 april 2024

BMSB (Brown Marmorated Stink Bug)

De BMSB is een insect dat aanzienlijke schade aanricht aan diverse gewassen, bomen en fruit. Om deze schade te voorkomen hebben Australië en Nieuw-Zeeland strenge eisen gesteld aan de export van hoog-risico goederen uit onder meer (hoog-risicolanden) België en Nederland.

Wat zijn hoog-risico goederen?

Alle goederen, die worden vervaardigd in of worden verzonden vanuit een land met een hoog risico, zijn onderworpen aan de maatregelen van de BMSB behandeling. Deze goederen lopen uiteen van hout tot aan complete machines. Descroes behandelt deze goederen, of ze nu los verpakt zijn of in zeecontainers vervoerd moeten worden.

Middels deze lijst kunt u controleren of uw zending hoog-risico goederen bevat.

Onze goedgekeurde behandelingen

Als erkend specialist voor het uitoefenen van BMSB behandelingen, bieden wij dé twee snelle en effectieve oplossingen:

  1. BMSB Warmtebehandeling
  2. BMSB Fumigatie behandeling

Beide behandelingen voeren wij uit op onze eigen locatie met gebruik van de meest moderne middelen en technieken. De behandelingen worden door onze specialisten uiterst zorgvuldig uitgevoerd en gemonitord waarbij de veiligheid voor uw producten altijd in acht wordt genomen!

Behandelcertificaat BMSB

Na afloop van de BMSB behandeling, verstrekken wij een erkend BMSB behandelcertificaat waarmee uw goederen geheel volgens de geldende eisen naar Australië en Nieuw-Zeeland kunnen worden geëxporteerd.

Vragen?

Ons team van deskundige en betrokken medewerkers staat u graag te woord voor vragen en informatie over het behandelen van goederen, containers en trailers naar Australië en Nieuw-Zeeland. Neem contact met ons op en stel gerust al uw vragen!