KWALITEIT GESELECTEERD DOOR DESCROES

Uw huid beschermen, verzorgen , reinigen en desinfecteren is een must voor de medewerkers van uw bedrijf. Het maakt deel uit van een goed plan om hygiëne te allen tijde te handhaven in uw bedrijfsomgeving, iedereen heeft er voordeel van. Ook thuis is de verzorging en desinfectie van uw huid zeker geen overbodige luxe. Ons bedrijf beveelt Physioderm aan voor thuis of op het bedrijf voor een zeker resultaat en een goede verzorging. Wij zijn exclusief verdeler van Physioderm en Lindesa, kwaliteit gegarandeerd!

Je wilt een oplossing op maat voor perfecte hygiëne en huidverzorging in jouw bedrijf of bij jouw thuis? Met onze Physioderm-producten en -dispensers bieden we jou een totaaloplossing voor industrie, kleinhandel, dienstensector en particulieren.

MEER WETEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com