Structurele oplossing voor voedingsindustrie en horeca

Terug naar overzicht

Geplaatst op 07/10/2021

Structurele oplossing voor ongedierteprobleem met een gecertificeerde aanpak voor voedingsindustrie en horeca!

Zoals u van ons gewend bent, werkt Descroes altijd volgens de regels van HACCP of andere normen zoals AIB, IFS, BRC, GMP, FSSC22000 en TESC. En ook volgend jaar mogen wij hier gewoon mee doorgaan!

Dat is natuurlijk goed nieuws want het oplossen van een ongedierteprobleem binnen de voedingsindustrie en horeca is in veel gevallen slechts tijdelijk.. knaagdieren en insecten zijn nou eenmaal dol op voedsel! Het vergt dus een meer grondige preventieve aanpak.

Ongediertepreventieplan
Preventie is voorkomen, en voorkomen betekent vroegtijdig handelen. Door jarenlange ervaring weet Descroes hier alles van en is ons expert team dan ook zeer blij om al geruime tijd de voedingsindustrie en horeca te kunnen ondersteunen met een volledig op de klant afgestemd ongediertepreventieplan. In dit plan worden alle relevante en minder relevante aspecten meegenomen om een grondige aanpak te garanderen.
Tezamen met ons service abonnement vormt dit een zeer effectieve aanpak!

Inspecteren middels service abonnement
Een belangrijk onderdeel van ons ongediertepreventieplan is inspecteren. Door te inspecteren worden aanwijzingen op of eventueel al aanwezige ongedierte direct gedetecteerd en kan vroegtijdig gehandeld worden. Een op het eerste oog onschuldig insect kan immers uitgroeien tot een plaag dat enorme schade kan aanrichten!

Deze professionele inspecties bieden wij aan in de vorm van een service abonnement waarbij onze klanten zelf beslissen of ze een inspectie op vastgestelde termijnen willen laten uitvoeren of op afroep.

Zelf in charge
Naast het overkoepelende ongediertepreventieplan en het aansluitende service abonnement kunnen onze klanten zelf al onze rapporten, acties en adviezen bekijken en opvolgen door middel van een eigen account in ons digitale logboek genaamd PestScan. Op deze manier is de klant altijd zelf in charge!