100% hygiëne is een must

Het risico op besmetting met het corona-virus is een voortdurende bedreiging voor bedrijven, organisaties en mensen. Alle ruimtes die niet schoongemaakt en ontsmet zijn, blijven potentieel besmettingsgevaar opleveren. Het is noodzakelijk om meer te doen en te kiezen voor 100% hygiëne.

Een interventie van ons professioneel ontsmettingsteam zorgt voor een effectieve en efficiënte oplossing van jouw virusprobleem. Dat is ons aanbod voor een virusvrije omgeving. In Italië, zwaar getroffen door het virus, is deze interventie nu al verplicht.

Je kunt rekenen op jouw servicepartner Descroes om al jouw ruimtes professioneel te bevrijden van het virus. We maken ze virusvrij met een doorgedreven ontsmetting en schoonmaak, uitgevoerd tot in de kleinste details.

Doe je voordeel met ons vakmanschap, we maken graag met jou een afspraak voor de interventie. Samen maken we er werk van, ontsmetten en schoonmaken is ons vak.

MEER WETEN OVER CORONA-DESINFECTIE?

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com